Miskolcon élő roma házaspár vagyunk, akiket megvetnek, mert mozgáskorlátozott gyermeket fogadtunk örökbe. Nézzék meg a ma 4 éves tündéri kislányunkat, és amennyiben úgy érzik kár lett volna állami gondozásban hagynunk Őt, kérjük önöket köszöntsék születésnapján, mert igazán boldoggá tennének bennünket vele!!


Miskolcon élő roma házaspár vagyunk. Köztudott az országban, hogy nagyon sokan előítélettel vannak a romák iránt. Ezt valahol megértjük, hisz sok roma nem tud megfelelően integrálódni. Mi mindketten pedagógusok vagyunk, akikről már több évvel ezelőtt kiderült, hogy nem lehet gyermekük. Külföldön élt egy baráti házaspár, akiket 2 és fél évvel ezelőtt súlyos autó baleset ért, amikor mindketten meghaltak.
A barátnőnk csak hetek után távozott végleg és még a kórházban azt kérte neveljük fel láb nélkül született kislányukat Eleonórát, hisz így biztosan nem fog kelleni senkinek! Hatalmas procedúrával járt, de elég rövid után sikerült örökbe fogadnunk a tündéri gyermeket. Sokan gúnyolnak minket, hogy csak feltűnősködni akarunk és egyébként sem vagyunk tisztában azzal, mekkora felelősség egy mozgáskorlátozott gyermek felnevelése.
Mi pedagógusként és emberként is pontosan tudjuk mit vállaltunk. Kérjük Önöket nézzék meg a ma 4 éves tündéri Eleonórát és köszöntsék születésnapján, hisz elhunyt szülei is nagyon büszkék lennének rá, rólunk nem is beszélve. Osszák meg történetünket, mert biztosan sok hasonló gyermek van az országban, akik örökbefogadásra várnak!

AKTUÁLIS:

Főoldal