MEGRÁZÓ ÚJ fejlemények! Végig hazudtak Csollány Szilveszterről?! Olyan döbbenetes dolog derült ki az életéért küzdő olimpikonról, amit egyszerűen mindenkinek tudnia kell:


Eddig mindenki úgy tudta, Csollány Szilveszter oltatlanként került kórházba. Most váratlan fordulatot vett a sportoló esete.​ Aggasztóan keveset tudni Csollány Szilveszter állapotáról, akit jelenleg is lélegeztetőgéppel tartanak életben az egyik budapesti kórházban. Az olimpikon koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre, és mind ez idáig azt lehetett hallani róla, hogy nem volt beoltva.
Dr. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba. „2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon. Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter!
Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád” - írta egyik korábbi posztjában a szakember, aki egy hozzászólásban cáfolta meg azt, hogy a sportoló oltatlan. Dr. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba. „2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon.
Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter! Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád” - írta egyik korábbi posztjában a szakember, aki egy hozzászólásban cáfolta meg azt, hogy a sportoló oltatlan.

AKTUÁLIS:

Főoldal