Jolly nyíltan ki merte mondani! Párja Barbara elsírta magát! Bebizonyosodott, amit azért eddig is sejtett mindenki: - Na EHHEZ azért már pofa kell: (Videó!)


Barbara, művésznevén Barbie (22) már több mint egy éve együtt él az elvált Tarcsi Zoltánnal, Jollyval (42), de csak néhány hónapja kezdett el énekelni párja rajongóinak unszolására. /Legújabb dalában szerelmet vall kedvesének\.  – Hat évig kislánykét énekeltem, de abba hagytam.
Bár eleinte eszem ágában sem volt belevágni a zenei iparba, de tavasszal az amerikai élő bejelentkezésükkor hirtelen ötletként, inkább viccből, mint komolyan, könnyelműen kijelentettem, ha a 800 főt eléri a nézettség, akkor ott helyben dalra fakadok. A 30 másodperces kis rögtönzött nótámat nyolcezren látták – eleveníti fel a kezdeteket az egykori modell, akinek több dala is született azóta, ám Jolly, és immár az ő rajongói is egy mulatós nótát kértek. div class="demand-supply" data-ad="magyarhaza.com_fluid_sq_t2" data-devices="m:1,t:1,d:1" style="min-height: 296px;">
– Több dalom is készült, de egy mulatóst is kértek, így júniusban még a karantén alatt megírta nekem Jolly az Úgy szeretlek én című nótát, amihez a klipet is leforgattuk a nyáron, de mostanra tolódott a dalpremier – meséli Barbara, akinek a barátnői is szerepelnek a klipben. – Ez a szerelem dala, a miénket is jelenti, mivel Jolly írta és én énekelem, de mindenkinek szántuk, aki boldog és szerelmes – tette hozzá Barbara. A dalt, alább hallgathatják meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal