HATALMAS a boldogság Borbás Marcsiéknál! Özönlenek a gratulációk! ”Most már publikus! ”NEM titkolja tovább Borbás Marcsi! EZZEL a fotóval árulta el a nagy hírt, ami mindekit ledöbbentett!! Ez a hír mindennél többet ér!


Borbás Marcsi nem egy tévés a sok közül, róla bizton elmondható, hogy azért szerepel a képernyőn, mert a közönség, a nézők nagyon szeretik azt, amit csinál. Így az sem lehet véletlen, hogy a pénteki, immáron tizenkilencedszer megrendezett a Prima Primissima díjátadón ő nyerte el a 15 millió forinttal járó Közönségdíjat! Valljuk meg, a nézők, rajongók szereteténél nagyobb elismerés nem kell annak, aki hozzájuk szól,írja a blikkruzs.blikk.hu
Borbás Marcsi televíziós szerkesztő a Magyar Televízió szerkesztő-riporter és műsorvezető-képző iskolájában végzett. 1995 és 2002 bemondó volt. A Játék határok nélkül című vetélkedőműsor háziasszonyként láthattuk, a Naprakész és a Főtér című országjáró magazin műsorvezetője volt. Ezután a Hír TV-ben az Egy nap című országjáró műsort, a Családmese sorozatot és a Vörös és Fehér borászati műsort készítette.
Az MTVA-nál a Gasztroangyal című saját műsort, valamint a Négy szellem című éjszakai, társadalmi problémákról szóló műsort forgatta. Borbás Marcsi szakácskönyve kötetben és főzőműsorként is megelevenedik a képernyőn. 2020-ban elindította az Egy.hu internetes oldalát, ahová a Kertem című sorozatot forgatja.
A Prima Primissima díjátadón azokat az embereket ismerik el, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak akár a tudomány, akár a kultúra vagy művészet terén.

AKTUÁLIS:

Főoldal