Hatalmas balhé a stúdióban! BOTRÁNY a hazai tévézés történelmében! Bódi Sylvi nekiesett Barbarának! ITT a videó! Nézd meg míg le nem törlik! Figyeljék MIT csinált:


"Én állnék ott, én már leütném" - kiakadt Bódi Sylvi Barbarára a Farm VIP-ban, mégpedig ezért JOLLY PÁRBAJOZOTT A FARM VIP-BAN, BÓDI SYLVI KIAKADT BARBARÁRA MERT BELESZÓLT Valóban sportszerűtlen volt, amit Jolly párja csinált?
Feszült pillanatok voltak a Farm VIP adásában, miközben Jolly a bennmaradásért párbajozott. A feladat közben az énekes párja, Barbara segíteni próbált neki, de ezt már nem nézte jó szemmel Bódi Sylvi. "Most hányan párbajozunk? Én állnék ott, én már leütném!" - mondta felháborodva, de látszott, hogy már akkor elkezdett feszengeni, amikor Barbi megszólalt.
Valóban sportszerűtlen volt ez a viselkedése Barbinak? "Meg volt engedve, hogy lehet segíteni a másiknak. Akkor miért is volt sportszerűtlen viselkedése Barbiénak?" - tette fel a kérdést az egyik kommentelő. Mi itt az igazság szerinted? Írd meg kommentben! A videó alább tekinthető meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal