GYÁSZ! Hihetetlen tragédia rázta meg az országot! Hirtelen meghalt ez a 11 éves magyar kislány! Édesanyja figyelmezteti az összes szülőt! Nyugodjék békében! Több mint Szomorú, ami kislánnyal történt..


Meghalt ez a kamaszlány a kádban: olyasmitől, amit te is elkövetsz! Szomorú tragédia történt Borsod megyében: A mentőket a kislány édesanyja riasztotta, miután feltűnt neki, hogy gyermeke túl régóta nem jött ki a fürdőszobából. Sajnos hiába...
A kis Melinda bezárkózott a fürdőszobába, és fürdeni kezdett. Közben olyan dolgot tett, amit hozzá hasonlóan sokan, bevitte a mobiltelefonját is. Időközben észrevehette, hogy merülni kezd, ezért feltette a töltőre. Az anyának egy idő után feltűnt, hogy nagy a csend a fürdőszobában. Kopogott, nem kapott választ, majd segítséget hívott.
Betörték az ajtót, és meglátták a kádban az élettelen kislányt, mellette az elektromos aljzatba bedugott mobilját a kádban. Valószínűleg ahogy a telefont nyomkodta, az kicsúszhatott az a vizes kezéből, vagy a kád széléről eshetett a kádba, és olyan súlyos áramütést okozott, hogy az életét vesztette.

AKTUÁLIS:

Főoldal