GYÁSZ: Borzalmas tragédia! OLYAT tett a bölcsődei dolgozó, ezzel az ártatlan kisgyerekkel, hogy az életét vesztette.. Még leírni is szörnyű, de EZ történt pontosan: - Részvétünk!


Édesanyja, Adrianna a következőket tette közzé a gyászjelentés vendégkönyvében 2019 októberében. „Minden egyes nap hiányzol. Mindig te leszel a legjobb barátom. Nem számít, hova mentünk, mindig mellettem akartál lenni. Tudtad, hogyan kell csókokat fújni és felvenni a játékaidat. Te adtad a legnagyobb ölelést és imádtál velem táncolni. Örökre megváltoztattad az életemet, olyan emberré tettél, aki mindig is akartam lenni.
A mosolyod, a fényed és a pozitivitásod mindig lenyűgözött. Olyan voltál, mint én. Azt akartad, hogy mindenki szeretve érezze magát. “ Apja, így búcsúzott: „Örökké hiányozni fogsz fiam. Bárcsak még egyszer megölelhetnélek, mielőtt elmúlik, vagy ha inkább az életemet vették volna el. Mindig emlékezni fogok rád, és mindig a szívemben leszel Bölcsődei gondozó okozott halálos sérüléseket a kisfiúnak.
Július 17-én 16:30 körül Jessica Sims (Mattydale, New York) felhívta a 911-et, hogy jelentse, hogy a gondjaira bízott gyermek, a 23 hónapos Lennox Santiago Liverpoolból (New York állam) kiesett a székből és beütötte a fejét.. Amikor a mentők megérkeztek a Mattydale-i Roxboro Circle 103. szám alatti Orchard Estates-i lakásába, Lennox eszméletlen volt, de lélegzett, és gyenge volt a pulzusa. A Syracuse-i Upstate Egyetemi Kórházba szállították, ahol súlyos fejsérülés miatt agyműtéten esett át. A nyomozás során kiderült, hogy a gyerek nem esett le a székről:
Sérüléseit bántalmazás okozta. Jessica végül be is vallotta, hogy ő okozta Lennox sérüléseit, a kisfiút a lábánál fogva meglendítette, és fejét egy dohányzóasztalba csapta. Az okokról azonban nem beszélt. Jessica akár 25 év börtönt is kaphat írja a sufferthelittlechildrenblog.com.

AKTUÁLIS:

Főoldal