EZT miért nem osztják ezerrel?! A haldokló kis Dorka utolsó karácsonyi kívánsága az volt, hogy Rúzsa Magdi énekeljen neki élőben... Figyeljétek MIT TETT erre az énekesnő:


Dorkánál még 2019-ben állapítottak meg egy súlyosabb fajta leukémiát, ami egyéves kemoterápia után remisszióba lépett, de sajnos idén januárban visszatért. A bátyjának köszönhetően csontvelő átültetésre került sor. Most még a mellékhatásokkal küzdenek: magas vércukorszint, sejtszám ingadozás. A család nagyon bízik benne, hogy Dorka hamarosan meggyógyul és végre hazatérhet a családjához.
A kislány örök nagy kedvence Rúzsa Magdi és minden vágya volt az, hogy egyszer élőben is láthassa és hallhassa az énekesnőt. Ez a kívánság megjelent a Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát facebook oldalon.Az énekesnő azonnal reagált is az írásra - "Mikor és hova mehetek meglátogatni? Indulok azonnal! A videó mellett, Rúzsa Magdi az Instagramján is megosztott pár fotót erről az igazán feledhetetlen és csodálatos találkozásról, főleg így Karácsony idején. Nézzétek meg ti is ezt a csodálatos videót:

AKTUÁLIS:

Főoldal