NAGY a BAJ! Eltűnt Berki Krisztián!


Berki Mazsi pár hete élő adásban hozta világra első gyermekét, amiért a közvéleménytől kapott hideget-meleget. A megosztó döntés óta rengetegen támadták Krisztiánt és őt, sokan azonban ki is álltak mellettük. Mazsi folyamatosan aktív az Instagramon, az utolsó olyan képet, amelyen közösen láthatók Krisztiánnal, november 17-én osztotta meg:
Ez a követőinek is szemet szúrt, akik a kommentekben kérdezősködni kezdtek. "Sehol nem látni Krisztiánt. Mi történt Mazsi? Miért titkolóztok?" - akarta tudni egy hozzászóló. "Szerintem csak arról van szó, hogy odaköltözött a szülői házba, amíg az első pár hétben beleszokik az anyaságba. (...) Nem kell rögtön kombinálni!" - vetette ellen egy másik.
Egyesek szerint csupán a sztárpár újabb reklámfogásának vagyunk tanúi, mások pedig azt kifogásolják, hogy Mazsi, akinek elmondása szerint nagyon fontosak a követői, most nem őszinte velük. Akármi is történt, biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan megtudjuk - hiszen Berkiék semmit sem rejtenek véka alá! (Liner.hu)

AKTUÁLIS:

Főoldal