Durván elszabadult a pokol! Karácsony Gergely főpolgármester NEKIMENT Pintér Sándor belügyminiszternek! ITT a videó! - Nézd meg a videót amíg le nem törlik!


Kijött a béketűrésből Karácsony Gergely főpolgármester, aki a telefonban ordítozott Pintér Sándor belügyminiszterrel azt követően, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai házkutatást tartottak a városházán és Kiss Ambrus főpolgár-helyettes otthonában. A főpolgármester szerint a házkutatások alapját a kiszivárgott hangfelvételek képezték, ami szerinte „egy vicc”.
– Ha mi elkezdünk beszélgetni egymással arról, hogy Orbán Viktor korrupt, föltesszük az internetre, egy maszk jelenlétében nyilvánosságra hozzuk, akkor holnap kimegy házkutatást tartani a rendőrség Orbán Viktorhoz? Nagyjából ennyire megalapozottak ezek a dolgok – vélte. A műsorvezető kérdésére, nevezetesen hogy nem kellett volna-e jobban kritizálni az eljárást a nyilvánosságban, ha ilyen kifogásaik van ezzel szemben, a főpolgármester igy reflektált:
– Elküldtük őket a büdös francba, Marci. Én ennél nem tudok élesebben fogalmazni. Az Ambrust hagyjuk, mert ez egy olyan típusú politikai helyzet, ahol valójában nekem szánják a pofonokat, csak mivel azt gondolják, hogy rólam a nyilvánosságban kevésbé lehet megépíteni, hogy korrupt lennék, ezért valakit, akit kevésbé ismernek, összebajnaigordonoznak (...). – mondta szó szerint Karácsony Gergely, hozzátéve: – Én elmondtam, hogy ez egy határátlépés, én ordítoztam a belügyminiszterrel – fejtette ki.
A kérdésre, hogy telefonon ordított-e Pintér Sándorral, úgy felelt: igen. – Nem vagyok egy ordítozós típus, tehát tényleg tíz évente egyszer, de ez most volt – mondta. A Karácsony Gergellyel készített interjúrészlet 29:00-tól 40:00 -ig tart

AKTUÁLIS:

Főoldal