DRÁMAI hír! ÚJ fejlemények! Nagy Feró elmondta a keserű IGAZSÁGOT Damu Roland haláláról! "EMBEREK! Lehet engem utálni azért, amit most mondani fogok, de EZÉRT halt meg szegény Damu.."


A Beatrice frontembere is megemlékezett Damu Rolandról, akit a színész fogadott apjának tartott - írja Bors. Nagy Feró nagyon közel állt a színészhez, aki a fogadott apjának nevezte a Kossuth-díjas énekest. Feladta a küzdelmet, és amikor megtámadta a szervezetét a kétoldali tüdőgyulladás, telefonon beszéltem vele.
Azt mondta, semmi értelme védekeznie a betegség ellen, amúgy sincs már neki semmi szerepe ebben a világban. Akkor azt mondtam neki, hogy dehogynem, vannak barátaid, legalább miattunk maradj meg, vissza lehet kapaszkodni! (...) Azt mondta korábban, hogy 'Jól van, te leszel a fogadott apám mondta könnyeivel küszködve Nagy Feró. Zámbó Árpi hosszú évek óta jó barátságot ápolt Damuval. Azt mondta nekem, Árpi, én a kutyának sem kellek.
Még narrátornak sem kellek, sehova! Sehova nem mehetek, ezt mondta. Ő egy beteg ember volt. Hogy lelkiekben beteg volt, az száz százalék. Az rátett egy olyan súlyt az életvitelére, hogy nem tudta kezelni a helyzeteket. Próbált kapaszkodókat találni... - emlékezett Zámbó Jimmy öccse. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal