DRÁMAI HÍR jött estére! ÚJABB ismert és sokak által szeretett magyar színész van lélegeztetőgépen! Már csak napjai lehetnek hátra a híres színésznek, az ország nagy kedvencének! Százezrek imádkoznak most érte! Te is tudod ki Ő:


DRÁMAI HÍR jött estére! Sajnos újabb ismert és sokak által szeretett magyar színészünk van lélegeztetőgépen! Amióta 2015-ben kijött a börtönből, többször érkeztek aggasztó hírek Damu Roland állapotáról. A színésznek idén nyáron is egészségügyi problémái voltak, betegsége miatt még munkáját sem tudta elvégezni. Emiatt egy időre anyagi nehézségei lettek, barátai segítették ki, hogy gyógyszereit ki tudja váltani – írja a Bors.
Később pénzügyei rendeződni látszódtak, ám egészségügy problémái megmaradtak. Többeket igyekezett megnyugtatni, amikor december elején egy poszttal jelentkezett közösségi oldalán: „Nem váltam köddé, nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat” – írta akkor. Most azonban úgy tűnik, ismét negatív fordulat állt be állapotában.
A lap azt írja egy ismerőse Damu közösségi oldalán tájékoztatott mindenkit arról, hogy a színész kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban. A Bors információi szerint egyik kórházból a másikba szállították, és jelenleg is az életéért küzdenek. Mindenki első gondolata, hogy esetleg a koronavírus támadta meg, de egyelőre nem lehet tudni, kórházi kezelésének mi az oka. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal