Doktor úr, miért mondja, hogy terhes vagyok? “Hisz én már vagy egy éve a változó korba léptem! Nem értem, hogy hogyan születhettek ikreim!” - Mindenkinek ajánljuk figyelmébe EZT a döbbenetes igaz történetet!


Anna Sergeyevna össze volt zavarodva – nem értette, hogy miről beszél az orvos. Reggel rosszul lett – megfájdult a hasa. Annyira erősek voltak a fájdalmai, hogy nem tudott magától eljutni a korházba, ezért mentőt hívott. Az orvos, miután meghallgatta a beteg panaszát, elmosolyodott és azt mondta, hogy kezdjen el csomagolni. Anna Sergeyevna nagyon meglepődött, amikor a mentőautó a szülőotthonhoz vitte őt, de a meglepetések sora ezzel még nem ért véget.
Az orvos, aki betegfelvételi vizsgálatot végezte azt mondta, hogy épp most kezdődött meg a szülés, azonnal a szülőszobába kell vinni a kismamát. A nő ekkor esett pánikba: Miért viccelődik itt velem? Milyen szülésről beszél maga? Hiszen már lassan egy éve, hogy változó korba léptem! Segítsenek, nagy fájdalmaim vannak. Ezen az orvos is meglepődött, nem gondolta volna, hogy az asszony nem tudja, hogy terhes. Ez azzal volt magyarázható, hogy a hölgy enyhén túlsúlyos volt és még nem szült előtte.
Másra már nem is volt idő – sem vizsgálatokra, sem megnyugtató szavakra, mert már megjelent a baba feje. Anna Sergeyevna –t bevitték a szülőszobába, ahol pár perc múlva egy egészséges kisfiút hozott a világra, aki azonnal felsírt.Amíg az orvosok az újszülöttel foglalkoztak, a szülésznő valamit súgott az orvos fülébe, és ekkor Anna Sergeyevna ismét erős fájdalmat érzett. És egy újabb öt perc elteltével egy egészséges kislányt szült. A szülést követően Anna Sergeyevna szinte nem is volt magánál csendben követte az orvosi utasításokat.
Az orvosok komolyan aggódtak a kismama pszichés állapota miatt, a viccet félretéve egy órája a kismama még nem is tudott a terhességről, most pedig egészséges ikreket édesanyja lett. Szerencsére az orvosok félelme nem igazolódott be, mert egy fél órával a szülés után az újdonsült anyuka azt kérte, hogy mutassák meg neki a gyerekeket, és örömében elsírta magát. Ugyanúgy sírt a várószobában várakozó édesapa is. Különösnek hangzik huszonöt évi sikertelen próbálkozás után, és végre megélni azt, hogy van egy lányod és egy fiad.

AKTUÁLIS:

Főoldal