Beperelte szüleit egy 41 éves munkakerülő férfi, amiért nem tartják el élete végéig.. Figyeljék mi lett a vége! Elképesztő...


Hajmeresztő lépésre szánta el magát egy férfi: úgy érzi, megérdemelné, ha élete végéig támogatnák őt anyagilag szülei. A rangos Oxfordi Egyetemen ügyvédként végzett az a most 41 éves férfi, aki elképesztő ügyben perelte be saját szüleit. Az angliai Faiz Siddiqui azt állítja, teljes mértékben függ Dubaiban élő édesanyjától és édesapjától.
A 2011 óta munkanélküli Siddiqui bérleti díj nélkül éli mindennapjait szülei több száz milliót érő londoni lakásában. Hetvenes éveikben járó szülei állják a rezsit, ráadásul 170 ezer forintos heti zsebpénzt is adnak. A szülők azonban most úgy döntöttek, ennek vége. Siddiqui ezért beperelte szüleit, mondván, ő még felnőttként is egy sérülékeny gyermeknek felel meg, ráadásul egészségügyi problémái is vannak.
– Ezeknek a régóta szenvedő szülőknek határozott véleménye van arról, hogyan kellene élnie makacs, ugyanakkor túl nagy igényekkel rendelkező fiuknak – nyilatkozta a szülők ügyvédje a The Sun lapnak. A család pereskedésének egyelőre nincs eredménye, ám nem ez az első eset, hogy Siddiqui bíróságra megy szüleivel. A férfi tavaly szintén pert indított idős szülei ellen, akkor meghatározott eltartási díjat követelt tőlük. Akkor a bíróság elutasította Siddiqui kérelmét.

AKTUÁLIS:

Főoldal