ALIG pár perce jött a TRAGIKUS hír! Országos GYÁSZ: Sajnos megtörtént az, amitől mindenki félt..! Meghalt a kórházban a LEGENDÁS magyar sportoló. A covid ŐT is elvette tőlünk, hiánya feldolgozhatatlan lesz:


A magyar sportoló szerelme közölte a tragikus hírt. Elhunyt Vida Zoltán testépítő, Vida fitness bp tulajdonosa, a BodySport Hungary alapítója. A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség fájó szívvel búcsúzott, személyében egy kiváló szakembert veszített el a testépítő világ.
Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, szeretteinek. Nyugodj békében Zoli! – olvasható a szövetség bejegyzésében. Vida Zoltán felesége a közösségi oldalon jelentette be a gyászhírt: Összetört szívvel kell megosztanom a felfoghatatlant, hogy Drága Férjem Vida Zoltán 2021.12.12-én vasárnap este itt hagyott minket… fájdalom és értelmetlen számomra minden pillanat Nélküled.
A covid elvett tőlem és én semmivé és senkivé váltam Nélküled Egyetlen Szerelmem! Szívem utolsó dobbanásáig őrzöm emléked! – fogalmazott a sportoló szerelme.

AKTUÁLIS:

Főoldal