ALIG pár perce jött a MEGRÁZÓ hír! Meghalt Molnár Richárd, a Dózsa György úti gázolóként elhíresült férfi? Döbbenet, ami vele történt! Csak erős idegzetűeknek:


A Razzia nevű Facebook-oldal ugyanis este 11 óra előtt arról tett közzé bejegyzést, hogy M. Richárd életét vesztette – szúrta ki a Blikk. A kommentekben azonban több jelzés is érkezett ismerősöktől, hogy ez a hír nem igaz: „Meghalt Molnár Richárd!! Információink szerint rövid betegség után meghalt a Dózsa György úti halálos baleset okozásáért elítélt férfi.
Molnár Richárd jogerős büntetését töltött a Szombathelyi BV Intézetben”szólt az eredeti poszt. A Razzia azóta ugyan törölte a Facebook-bejegyzést, de a helyzetet bonyolítja, hogy ettől független forrásokból a PestiSrácok arról értesült, hogy valóban történt valami M. Richárddal, ugyanis súlyos állapotban szállították kórházba. A lap úgy tudja, hogy a férfit súlyos állapotban kellett a szombathelyi börtönből a berettyóújfalui kórházba szállítani, ahonnan az ügyvédei és a családja is tájékoztatást vár.
Ennek a hírnek a megcáfolása vagy megerősítése még nem történt meg, így ez is még kérdéses. M. Richárd egyébként három és fél évnyi letöltendő szabadságvesztést kapott a gázolásért, amelyben súlyos szabálytalanságot követett el azzal, hogy a megengedett 50 km/h-s sebesség helyett 135-140 km/h-val száguldott a Dózsa György úton. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal