TRAGÉDIA! Sokkban az ország: Fagyasztóban találtak rá a 3 kisgyerekre, több órás küzdelem után sajnos a legroszabb következett be.. Az elkövető pedig nem más volt, mint.. - Önök szerint mit érdemel AZ aki ILYET tesz?!


A rendőrségi információk szerint egy egyéves, egy négyéves és egy hatéves kisgyerek holttestére találtak rá vasárnap este. Mint utólag kiderült, a három kisgyerekre két nő vigyázott. Egy szemtanú vallomása szerint a gyerekek akkor másztak be a fagyasztóba, amikor az egyik felnőtt bement a házba a mosdót használni.
A gyerekek valószínűleg úgy eshettek csapdába, amikor bemásztak a már nem működő fagyasztóládába, hogy annak pántja lecsapódott, így kijönni már nem tudtak. Mikor a nő visszatért, már nem találta a kicsiket, ezért visszasietett a házba, majd felkeltette az ott alvó másik nőt, hogy együtt keressék meg a gyerekeket. Ám mire megtaláltak őket a fagyasztóládában, már nem lélegeztek.
A két nő még a helyszínen megpróbálta újraéleszteni a kicsiket, de nem jártak sikerrel. És bár kórházba szállították őket, de már ott sem sikerült az újraélesztésük. (Forrás: Independent) fotó:illusztráció

AKTUÁLIS:

Főoldal