Tegnap Emellett az utcai szemetes mellet elhaladva különös hangokra lettem figyelmes.. Amit benne találtam az örökre a szívembe égett.. Emberek.. Ez hogy történhet meg?! Ami történt, arról szeretném, ha mindenki tudna, mert nagyon fontos!

Székesfehérvár: Tegnap munka után a szokásos utamon hazafelé egy utcai szemetes mellett elhaladva különös hangokra lettem figyelmes.. Közelebb menve, nem bírtam a kíváncsiságommal és felnyitottam a kuka fedelét.. amit benne láttam, az örökre a szívembe égett..
Elsőre nem akartam felfogni mit látok, de egy magára hagyott kiskutya volt a szemetesebe dobva.. és mindez fényes nappal.. (képek róla lentebb láthatók) egyszerűen nem tudom még ma sem felfogni, hogy ki képes ilyenre.. Természetesen azonnal hívtam a székesfehérvári állatmenhelyt, akik nem sokra rá kijöttek és elvitték a kis kutyát.
Remélem hamarosan szerető gazdára talál, mert én sajnos nem tudom felnevelni, mivel nem adottak hozzák a körülményeim. Mint egy figyelem felhívásként osztom meg most ezt a történetet mindenkivel, hogy mégis milyen emberek élnek köztünk.. Kérem, aki szintén elítéli az ilyen szívtelen magatartást az ossza meg történetem, hátha valahol aki ezt tette, magára ismer.. A karma remélem ezúttal is igazságot tesz.. Köszönettel, Hajós Istvánné

AKTUÁLIS:

Főoldal