FIGYELEM! Most jött a hír! OLTATLAN VAGY? FIZESS! Mégpedig ENNYIT! EZ lehet a végső fegyver az oltatlanok tömege ellen?! ITT a pontos összeg - Ön kifizetné EZT?


Úgy tűnik, megtalálhatták az oltatlanok Achilles-inát: a pénztárcájukat! Egyre biztosabb, hogy további igencsak kemény szigorításokat fognak meglépni az oltatlanokkal szemben. Ahogyan egyre fogy a még be nem oltottak tábora világszerte, úgy mernek az egyes kormányok szigorúbb lépésekre tenni velük szemben, mivel már nem kell rettegniük a nagyobb társadalmi nyomástól.
Számos helyen már a tervezet szerint lecsípnek az emberek fizetéséből, akik nem oltakoztak, máshol pedig kötelezővé teszik az oltást a munkáltatók. Sőt, drágább lesz az egészségbiztosítás az oltatlanok részére a Delta légitársaságnál. Egyelőre még csak náluk, de előbb vagy utóbb ez a tervezet az egyes országok általános egészségbiztosítására is kiterjedhet. Vagyis a végső fegyver az oltatlanok tömege ellen ez lehet:
A pénztárcájuk. Magasabb lehet majd például az egészségbiztosítás, ha nem vagy beoltva. Igen,a kár több TB-t is fizettethetnek valakivel. Az USA-ban már van olyan vállalat, amelyik emiatt “csíp le” havi 14 ezer forintnak megfelelő összeget az oltatlan dolgozók fizetéséből. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal