Nagyon durva!!! Zacher Gábor KITÁLALT! EZEK A KORLÁTOZÁSOK jöhetnek az oltatlanokra, amiket a rendőrség fog ellenőrizni? Na most nagy bajban van, aki nem vette fel az oltást... EZ sokakat érint! FONTOS!!


Zacher Gábor szerint megfontolandó, hogy olyan korlátozásokat kellene hozni, amelyek csak az oltatlanokra érvényesek, és ezeket a rendőrség ellenőrizhetné. Elmondta, emberéletekbe kerül majd, ha a kormány nem hoz szigorításokat az emelkedő vírusadatok ellenére. „Nem kellene kötelezővé tenni az oltást, de olyan fajta kommunikációt kellene folytatni, amitől az emberek meggyőzhetőek lennének” – mondta a toxikológus a 168-nak.
Zacher elmondta továbbá, hogy egyetért a kormánnyal abban, hogy az oltás az, ami a leghatásosabb védelem a vírus ellen, azonban hozzátette: a kormányzati kommunikáció nagy részben felelős azért, hogy az emberek elveszítették a bizalmukat a hiteles tájékoztatásban.
Felhozta továbbá, hogy Magyarországon egy kötelező oltás ellen sincs akkora ellenállás, mint a koronavírus elleni vakcinák esetében, pedig a Pfizer vakcinája a legjobban kivizsgált vakcina az oltások történetében,írja a blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal