Mindenkit lesokkolt a hír a szomorú hír! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Alekosztól kell búcsúznunk..


A ValóVilágból ismert realitysztár olyan posztot tett közzé, ami nem jellemző rá. Nagy Alekosz a ValóVilág negyedik szériájában vált ismertté különc természetével, furcsa, azóta sok esetben szállóigévé vált beszólásaival és azzal, hogy – látszólag – soha nem játszotta meg magát, a többi játékossal ellentétben.
Azóta nagy utat tett meg, több más showműsorban is szerepelt, kiadta a könyvét Fordított Világ címen, az utóbbi időszakban pedig elsősorban politikai jellegű posztokat osztott meg, például kampányolt Dobrev Klára mellett az előválasztás során. Viszont egy valamit mindenképpen elmondhatunk róla: azóta, hogy először láthattuk őt a képernyőn, soha nem tűnt el huzamosabb időre a szemünk elől – pláne mióta a közösségi média paltformot ad neki. Most mégis úgy tűnik, hogy elbúcsúzik a nagyközönségtől.
Tegnap egy tőle szokatlan posztot osztott meg, és azóta teljesen csendben van, egyáltalán nem posztol semmit a közösségi oldalaira. A poszt szövegéből pedig úgy tűnik, egyszer és mindenkorre elbúcsúzott a követőktől és a nyilvánosságtól. Sok Facebook-felhasználó ezzel megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit belerúgjon a showmanbe. Ilyen és hasonló kommentek születtek a poszt alatt: Jó, akkor a Győző nyert, jó éjszakát, szevasztok! Értelmeset nem tudtál a közösségnek adni, hülyékből meg túlkínálat van. Jó döntés bástya Na végre! – írják.
Fotó: Nagy Alekosz/Facebook forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal