MOST jött a hír: “Felejtsük el az idei karácsonyt”! ELMARAD IDÉN a karácsony ünneplése? Záruló karácsonyunk lesz, jönnek az újabb korlátozások?! ERRE KÉSZÜLJÖN MINDENKI:


Újabb korlátozások lehetnek Magyarországon Varga Mihály szerint! A Portfolió írt arról, hogy Varga Mihály milyen kijelentéseket tett előadásában a Magyar Biztosítók Szövetségének konferenciáján. A legfontosabbak ezek közül az volt, hogy a pénzügyminiszter szerint a gazdasági előrejelzésekkel kapcsolatban most már nem árt az óvatosság.
A minisztérium ezért a korábbi 7-7,5 százalékról csökkentette előrejelzését, mert most azt gondolják, hogy alulról fogja közelíteni a 7 százalékot az idei gazdasági növekedés, mintegy 6,8 százalékot várnak. Ez a többi között az energiaárak emelkedése miatt történt, de az infláció is visszafoghatja a növekedést, és a koronavírus okozta hatás is érzékelhető lesz.
Varga Mihály azt is elmondta, hogy további korlátozások lehetnek a jövőben, és gazdasági kiesés is jöhet a koronavírus negyedik hulláma miatt. Forrás: Portolio.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal