MOST érkezett a DRÁMAI hír a kórházban kezelt Kóbor Jánosról! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Kóbor Jánosról! Szörnyű hír érkezett!


Egyre jobban aggódnak a rajongók és a zenésztársak Kóbor Jánosért. Úgy tudjuk, az Omega legendás énekesét át kellett szállítani egy másik egészségügyi intézménybe. Egy hete került kórházba Kóbor, ám az állapotáról továbbra sem tudni pontosat. Az otthonában lett rosszul, a felesége pedig nem kockáztatott, azonnal orvoshoz vitte. A rajongók aggódnak kedvencükért, akit elhalmoznak üzenetekkel:
„Mielőbbi gyógyulást! Még várjuk a nagy 2022-es koncertet!” – írta egyikük bizakodva. „Mecky, kitartás, erő, gyógyulj! Légy erős” – biztatta egy másik szimpatizáns az együttes rajongói oldalán. – Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van:
Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani – mondta a Blikknek korábban a család egyik jó barátja. Mielőbbi gyógyulást kívánunk! Várunk vissza minél előbb a színpadra! Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal