Pár perce érkezett! Mi folyik itthon emberek??! Ezúttal EBBEN A Pest megyei kórház babamentő inkubátorában hagytak magára egy kisbabát! A gyermek mellé EZT a szívszorító üzenetet tették "szülei"! Sírva olvastuk végig.. EZ állt benne:


Ezúttal a kistarcsai kórház előtti inkubátorban hagytak egy újszülött kisbabát. A Pest megyei Flór Ferenc kórházban hosszú ideje működik a babamentő inkubátor, ám mostanáig nem használták. Az édesanya a portás segítségét kérte, hogy megtalálja az inkubátort. A gyermek egy vastag pokrócba volt csavarva - tájékoztatta a BudaPestkörnyéke.hu hírportált Szilágyi Szilvia, a kórház kommunikációs vezetője.
A portás végig nézte, ahogy a nő búcsút vesz a kislánytól, akit nem sokkal később az újszülött osztályra szállítottak. A gyermek a Hajnali Nárcisz nevet kapta. Azonnal hívtam a gyermekosztályt, a nővérek pár percen belül fel is vitték a szépen megfürdetett, nyugodtan alvó kisbabát, akinek gyönyörű a bőre, szép fekete a haja és nagyon bájos - mondta a portás, Éva a lapnak.
A szülők egy üzenetet is hagytak a csodaszép újszülött mellett: “NEM TUDJUK VÁLLALNI A GYERMEKET AZ ANYAGI HELYZETÜNK MIATT! MINDKETTEN HAJLÉKTALANOK VAGYUNK, EZÉRT HOZTUK MEG EZT A FÁJDALMAS DÖNTÉST! ÍGY LESZ NEKI A LEGJOBB!” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal