Megszakad a szív! Nem volt elég pénzük születésnapi ajándékot venni 2 éves kislányuknak. Ez a magyar apuka OLYAN dolgot talált ki, amire nincsenek szavak.. Ezt mindenkinek érdemes látnia..! (fotók!)


A családfő K. Miklós valóra váltotta gyermeke álmait. Minden gyerek életében egy fontos esemény a születésnap. Ha még nem is tudják felfogni azt, hogy ez a nap valóban miről is szól, de az ajándékok és a játékok sora a legcsodálatosabbá varázsolja számukra ezt a jeles napot.
Az alábbiakban egy Baranya megyében élő magyar család történetét mutatjuk be röviden, akik annyira szegények, hogy a mindennapi megélhetés is kérdéses olykor számukra. Van egy gyönyörű, egészséges kislányuk, aki most töltötte be a 2. életévét. A szülők bárhogyan is szerettek volna, nem sikerült egyetlen forintot sem félre rakniuk, hogy bármit is vegyenek a kislánynak.
Az apuka azonban nem akarta azt, hogy semmit ne kapjon, aminek örülhetne, vagy amivel játszhatna, ezért támadt egy remek ötlete. Elment a sarki kisboltba, ahová nap mint nap jártak kenyeret venni és elkérte a boltos hölgytől az összes karton dobozt. Majd hazament és munkának is látott. Amikor másnap a kislány meglátta milyen ajándék fogadta nagyon boldog volt, a szülők pedig sírásban törtek ki.
Ugye, milyen csodát alkotott?

AKTUÁLIS:

Főoldal