Kiváló orvosság, gyulladáscsökkentő, enyhíti a fogfájást, gyógyítja a köszvényt és még sok más betegséget EZ az ital! A súlyos beteg édesanyám is ENNEK köszönhetően épült fel! ITT a recept:


Rajtad is segíthet! Add tovább másoknak is! A magyar ember életében a pálinka olyan, mint a só az ételben. Legyen mulatság, esküvő, vagy temetés, bánat vagy öröm-a pálinka mindig a legkézenfekvőbb megoldás. Őseink úgy tartották, hogy reggelente egy kis kupica pálinka nem csak a napot indítja lendületesen, de igen egészséges is. Erzsébet királyné idejében a pálinkát úgy emlegették, mint a királyné vize, amit akkor még csak orvosságként használtak.
Akkoriban a pálinka nem olyan volt mint most, csak egy sima rozmaringgal ízesített borpárlatot emlegettek pálinkaként. Mi mindenre használható a pálinka? Külsőleg, és belsőleg is alkalmazható, régen gyulladáscsökkentőként is használták, bekenték vele a gyulladt testrészt. A mai napig is használják pl. fogfájás enyhítésére. Ha egy darab vattát pálinkába mártunk, és rátesszük a fájós fogra, akkor hamar elzsibbasztja, és csökkenti a fájdalmat, gyulladást is.
Régen a köszvény ellen is használták, pálinkával dörzsölték be a problémás területet. Láz ellen is használták borogatásként. Ha néhány gerezd fokhagymát pár napig pálinkába áztatunk, majd éhgyomorra egy kis kupicával elfogyasztunk belőle, akkor még a magas vérnyomással is megküzdhetünk. Ha olyan országba utazunk, ahol nem megfelelőek a higiéniai állapotok, akkor vigyünk magunkkal egy kis üveg pálinkát, és étkezés előtt igyunk egy kortyot belőle, hiszen nagyon jól fertőtleníti a gyomrot. Ha disznótoros, zsíros, megterhelő ételt fogyasztottunk, akkor mindenképp igyunk utána egy kupica pálinkát az egészségünk érdekében.
A pálinka kis mennyiségben gyógyszer, azonban nem kell túlzásba vinni a fogyasztását, ugyanis a sok alkohol már ártalmas lehet. Kérjük Oszd meg, és add tovább másoknak is, tudjanak róla minél többen kis hazánkban! (tudasfaja)

AKTUÁLIS:

Főoldal