KIFIZETTETIK A KÓRHÁZI ELLÁTÁST AZ OLTATLANOKKAL? MÉG KEGYETLENEBB VILÁG JÖN! ITT vannak a RÉSZLETEK:


Úgy tűnik, hogy egy nagyon komoly fordulóponthoz érkezhet a világunk, ami alapjaiban rúg fel majd minden humánumot. A kórházi, vagyis egészségügyi ellátás költségét az oltatlanok fogják majd állni? Egyre valószínűbb, hogy ezt meg fogják lépni. A jelenlegi tendenciák jól láthatóan afelé mennek, hogy az oltással élni nem kívánókat megbélyegezzék. Még akkor is, ha sok esetben valamilyen alapbetegség vagy állapot nem tesz lehetővé, hogy oltakozzanak.
Ők most a “felelőtlenek”, a társadalom szemében, és már elkezdték hangolni a közvéleményt az “úgy kell nekik, ők nem akartak oltakozni” álláspontra. Amerikában már van olyan példa, ami azt szorgalmazza, hogy azokkal a munkavállalókkal, akik nem akarnak oltakozni, gyakorlatilag előre “megfizettetnék” az ellátási költségeiket.
Az álláspont ugyanis kifejti: Ha valaki saját akaratából vállalja az oltatlansággal járó kockázatot, akkor vállalnia kell azt a komoly egészségügyi terhet is, amit ráró a rendszerre az esetleges megbetegedése során. A koronavírusos betegek kezelése és gyógyítása ugyanis hatalmas logisztikai és nem utolsó sorban igen kötelességes feladat az egészségügyben.
Éppen ezért az USA-ban van már több olyan vállalat, ahol azt tervezik: Egyszerűen lecsípnek a fizetéséből annak, aki oltatlan, hogy ezzel járuljon hozzá a járvány elleni védekezés költségeihez, vagy a jövőbeni ellátáshoz. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal