Hoppá! Példa nélküli Ez a döntés! Ettől sokan meggondolják majd magukat!? EZEK a magyarok GARANTÁLTAN 360 EZRET kapnak készpénzben, ha felveszik az oltást! ITT vannak a részletek:


Hazánkban mindeddig példa nélküli az a döntés, amelyet egy birtokába került belső levél alapján írt meg a Portfolio. A társaság vezérigazgatójának közleménye szerint a dunaföldvári Pannonia Bio vállalat november 15-től bónuszt vezetett be a Covid elleni oltások után, és egyúttal kötelezővé is teszi a védőoltás felvételét minden dolgozója számára.
A szokatlan jutalmazási rendszer így néz ki: Nettó 175 ezer forint bónuszt fizet a cég az első vakcinadózis után. Nettó 175 ezer forint bónuszt fizetnek a második adag oltásért, amelyet az első oltás utáni előírt időn belül adnak be. Azok, akik már korábban felvették a két oltást nettó 360 ezer forintos bónuszt kaphatnak a harmadik, emlékeztető oltás felvételéért.
Ez abban az esetben is jár, ha valaki már korábban megkapta azt, vagy január elsejéig veszi fel a harmadik dózist és azoknak is, akik ezt követően, az előírt legrövidebb időn belül veszik fel a harmadik adagot. Azokat a dolgozókat, akik január elsejéig nem veszik fel az oltást, fizetés nélküli szabadságra küldik. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal