HATALMAS a boldogság! Nem bírta magában tartani Erős Antónia! Most már nem titok! Ennyi év után mindenkit MEGLEPTEK.. Erős Antónia Szellő Istvánnal az oldalán közölte a NAGY HÍRT, amire senki NEM számított: - Miért csak most adták tudtunkra?!


Erős Antónia Szellő Istvánnal az oldalán közölte a NAGY HÍRT, amire senki NEM számított: - Miért csak most adták tudtunkra?! Erős Antónia számára is hihetetlen, hogy már 15 éve.. 15 éves az alapítványa, de ennyi év után még mindig töretlenül képviseli a számára fontos értékeket. Ezt méltón meg is ünnepelték kollégájával és barátjával, Szellő Istvánnal és Rábai Balázzsal.
Hatalmas volt a torta! írja a blikkruzs. "15 éves az alapítványom, hihetetlen! Az ünneplésben Szellő István és Rábai Balázs is részt vett tiszteletbeli “nagykövetként”. Volt Szentivánéji álom (2021 Magyarország Cukormentes Tortája), biciklizés, hogy felhívjuk a figyelmet a mozgás fontosságára, és persze maszkviselés kötelezően! Most kell csak igazán maszkot hordani! Ez csak EGY CSEPP FIGYELEM!" - írta Antónia.

AKTUÁLIS:

Főoldal