Hatalmas a boldogság! Mindenkit alaposan meglepett Rúzsa Magdi újabb fantasztikus bejelentése: Ő maga osztotta meg elsőként a rajongóival EZT A HATALMAS CSODÁT:


Mindenkit meglepett Rúzsa Magdi, újabb fantasztikus bejelentése! Az énekesnő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy már felkerült az internetre a Férfi Kézilabda EB Hivatalos Himnusza, amit ő énekel. Rúzsa Magdi sajátos módszert használ születendő gyermekei neveinek kiválasztására Most, hogy már lehet tudni, hogy milyen neműek lesznek a hármas ikrek, elkezdtek gondolkodni.
Rúzsa Magdolna állapotos: hármas ikreket vár. A 95.8 Sláger FM-en a 35 éves énekesnő arról beszélt, hogy amióta tudják, hogy mi lesz a születendő babák neme, már elkezdtek gondolkozni a férjével azon, hogy mi legyen a gyerekek neve. Mivel három keresztnév kiválasztásáról van szó, elég saját módszert választottak a szóba jövő lehetőségek nyilvántartásához.
„Először arra készültünk, hogy két kislány és egy kisfiú cseperedik a pocakomban. Bajban voltunk, hogy két tetsző lánynevet találjunk, ám épphogy meglett a befutó az orvos közölte, hogy két fiút és egy kislányt lát. Ezért már úgy vagyok vele, hogy kiderül, ha világra jöttek. Addig is lelkesen gyűjtjük a neveket egy Excel-táblázatba, és majd választunk akkor, amikor megszületnek”

AKTUÁLIS:

Főoldal