Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Ő volt az a művésznő, aki a halálba ugrott MA délután. Elképesztő az OKA! Nyugodjon Békében! - Kérjük adja tovább az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!


Ismét egy felfoghatatlan tragédia történt Miskolcon, mikor is ma a kora délutáni órákban egy középkora vége felé járó asszony a kilátástalansága miatt inkább az öngyilkosságot választotta és a mélybe ugrott 8. emeleti lakásából, amiből mint megtudtuk, hamarosan ki is lakoltatták volna. Nyugdíjkorhatár emelés és a rabszolgatörvények sok ember zsebében nyitotta ki a bicskát.
Emiatt történt ez a szomorú tragédia ma Miskolcon, amikor is  K. Annamária inkább a halált választotta az élete helyett.. A szomszédai bevallása alapján, az egykori hegedű művész Annamária egyedül élt, csupán 1-2 éve volt már hátha a nyugdíjáig és mikor hetekkel ezelőtt megtudta a hírt, hogy akár évekkel tovább is dolgozhat és túlórára kötelezheti a munkáltató egyszerűen kiborult,írja a lap.
"Családja nem igen volt sosem, aminek nem tudja az okát, de nem látogatta senki és ritkán járt ki a lakásából, akkor is csak dolgozni. Súlyos anyagi gondjai voltak, bár sosem beszélt nekünk erről igazán.." - nyilatkozta a Borsnak a sokkos állapotban lévő szomszédja. Nyugodjon Békében! Gratulálunk a kormánynak, hivatalosan is megvan az első áldozata a még be sem vezetett, emberek ezreit megnyomorító intézkedéseiknek.!
És mi lesz itt még később.. - Kérjük ossza meg az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!

AKTUÁLIS:

Főoldal