DRÁMAI HÍR jött vasárnap estére! Hobo lehet a rocker, aki élet halál között lebeg? Sorra mondják le 2 hete az előadásait. ÍGY van most a zenészlegenda:


Két héttel ezelőtt jelentették be, hogy betegség miatt elmarad Földes László Hobo egy vidéki József Attila-estje. A rajongók aggódnak érte. A Bors kiszúrta, hogy a Kossuth-díjas bluesénekes azóta is sorra fújja le az előre meghirdetett előadásait. Pénteken és szombaton például a Nemzeti Színház színpadán, százak előtt lépett volna fel, mégis az utolsó pillanatban bejelentették: törlésre került a program.
Korát meghazudtoló három órás, teltházas életmű koncertet adott 2019. március 30-án Földes László, Hobo a Hobo Blues Band frontembere a fővárosi Papp László Arénában. Megkerestük a színházat, ahol érdeklődésünkre megerősítették, valóban betegség miatt marad el Földes László Hobo estje, de többet nem kívánnak nyilatkozni a témában. A rejtélyes betegség miatt sorozatosan elmaradó műsorok kapcsán több tucat rajongó kezdett aggódni Földes Lászlóért. „Mielőbbi jobbulást kívánok Hobónak, sajnos a mai ikladi Ady-előadása is elmaradt…” – írta valaki, majd jött a következő üzenet:
– „Mielőbbi jobbulást és jó egészséget kívánok.” De vajon mi történhetett? Mindenhol csupán betegségre hivatkoznak, azonban további részleteket nem árultak el róla. Lapunk elérte Hobo koncertszervezőjét, Szabó Attilát, aki röviden nyilatkozott a zenészlegenda állapotáról. „Nemrég beszéltem Földes Lászlóval, nincs kórházban. Mi is találkoztunk Ókovács Szilveszter nyilatkozatával, de nem Hobo az a rockikon, akire az igazgató utalt a Hír TV-ben” – mondta röviden, magától felidézve azt, hogy Kóbor János kapcsán Ókovács egy nyilatkozatában elmondta: ő tud egy másik „ugyanolyan korú rock­ikonról” is, aki nem oltatta be magát, és most élet és halál között van.
Hogy pontosan kiről van szó, azt nem árulta el. A koncertszervező válasza szerint tehát nem Hobóról van szó. Azonban továbbra sem tudjuk, hogy mi lehet az a rejtélyes betegség, ami miatt az év hátralévő részére valószínűleg nem áll színpadra Földes László. A művésznek lapunk munkatársai is mielőbbi gyógyulást kívánnak.

AKTUÁLIS:

Főoldal