DRÁMAI HÍR jött kedd estére! Már csak napjai vannak hátra a csodálatos magyar színésznőnek, az ország nagy kedvencének! Orvosai próbálják még szebbé tenni a hátralévő napjait! Te is tudod ki Ő:


„Bevallom, irigyelem azt, aki előtt még ott az élet.. A születésnapomat a barátaimmal töltöttem, elmentünk ebédelni, utána egész nap csak a telefonomat kapkodtam, mert rengetegen hívtak, hogy felköszöntsenek – mondta boldogan a Star magazinnak a színésznő.
"Nagyon meglepődtem, mert azt hittem, engem már elfelejtettek az emberek. Örülök, hogy nem így van, ezzel pedig nagyon boldoggá tettek. Nem hiába éltem, sok szeretetet kaptam most is. De bevallom, irigylem azt, aki előtt még ott az élet.” – árulta el Máthé Erzsi, aki néhány hete orvosai tanácsára kapott infúziós kezelést, elmondása szerint ezért hogy szebben teljen a hátralévő élete.-írta meg a Blikk. 
Máthé Erzsi (Mertz Erzsi;[1] Budafok, 1927. május 16. –) a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

AKTUÁLIS:

Főoldal