Drámai hír érkezett a kórházban kezelt Hosszú Katinkáról: Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Hosszú Katinkáról! Szörnyű hír érkezett!


Drámai hír érkezett a kórházban kezelt Hosszú Katinkáról : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Hosszú Katinkáról! Szörnyű hír érkezett! Péntek reggelre több mint 11 ezer új koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon. Köztük van Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó is, aki a közösségi oldalán tudatta a rajongóival a rossz hírt:
"Sajnos covidos lettem, így nem tudok versenyezni a hétvégén Eindhovenben, meg egy ideig nem…Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is, most ez a legfontosabb!" - írta a. Hosszú még az olimpiai előtt oltatta be magát, február végén vette fel az első oltást.
Majd április elején a másodikat is. Másodszor Merkely Béla oltotta be, mindkétszer Pfizer-oltást kapott. Magyar úszók közül Milák Kristóf már kétszer elkapta a vírust, Burián Kata pedig a kazanyi rövidpályás Európa-bajnokság után ragadt a koronavírus miatt az orosz városban. A tokiói olimpia óta egyedül a kaposvári országos bajnokságon versenyzett, ahol harmadik lett 100 méter vegyesen. A kazanyi Eb-n nem szerepelt.

AKTUÁLIS:

Főoldal