Most érkezett a DRÁMAI hír! Teljesen összetört Kóbor János felesége és az Omega. Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Lesújtó hírek jöttek a kórházban fekvő Kóbor Jánosról!


Már egy hete kórházban ápolják Kóbor Jánost. A zenész családja hírzárlatot rendelt el, ami érthető is, hiszen a feleségét nagyon megviseli férje állapota. Zsóka mindig óvta a férjét, leste minden kívánságát, ám most nem lehet mellette, hogy vigyázzon rá és segítsen neki. Bár Kóbor felesége erős lelkű nő, a mostani helyzet őt is megrendítette: napok óta a hívásokra sem igen reagál, így arra sem, valóban koronavírusos-e a férje.
ZSÓKA IMÁDJA A FÉRJÉT, LÉNYEGÉBEN CSAK AKKOR VANNAK KÜLÖN, HA MESSZE MENNEK NYARALNI. MECKY NEM SZERET REPÜLNI, ÍGY ZSÓKA ÉS KÖZÖS LÁNYUK, LÉNA EGYÜTT SZOKTAK UTAZNI, ÁM AKKOR IS ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN VANNAK– kezdte a Blikknek Zsóka egyik ismerőse. Kóbor azután került kórházba, hogy otthon rosszul lett. Az állapota miatt már forgatást is lemondott, s felesége ekkor döntött úgy, hogy nem kockáztat, így azonnal orvoshoz vitte.
"NAGYON ERŐS NŐ, AKI MINDENT KÉZBEN TART, DE NEM CSODA, HOGY MOST FÉL. A FÉRJE A MINDENE, ÉS AGGÓDIK AZ EGÉSZSÉGÉÉRT. NAGYON REMÉLI, HOGY MECKY HAMAROSAN FELÉPÜL, ÉS OTTHON LEHET VELÜK. A HÍRZÁRLATNAK EGYETLEN OKA VAN: ZSÓKA NEM SZERETI, HA NEGATÍV GONDOLATOK VESZIK ŐKET KÖRBE. MINDIG IS AZT VALLOTTA, POZITÍVAN KELL GONDOLKODNI, NEM SZABAD A ROSSZ DOLGOKAT BEVONZANI. EZÉRT SEM AKARJA, HOGY AGGASZTÓ HÍREK JELENJENEK MEG A FÉRJÉRŐL.
RÁADÁSUL MINDENKI NÁLA ÉRDEKLŐDIK, MERT AZ ORVOSOK CSAK A SZŰK CSALÁDNAK ADNAK TÁJÉKOZTATÁST MECKY ÁLLAPOTÁRÓL, ÍGY AZON FELÜL, HOGY DOLGOZIK, OTTHON VAN A LÁNYUKKAL ÉS A FÉRJÉÉRT AGGÓDIK, MÉG A TELEFONJA IS EGÉSZ NAP CSÖNG, MERT MINDENKI TUDNI SZERETNÉ, MI VAN JÁNOSSAL"– árulta el a barát. Forrás: Bors.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal