SZÉGYEN és GYALÁZAT! Székre fektették ezt a kisgyereket EBBEN a magyar kórházban, és így kapott infúziót. Az édesapja videóban kérte számon az orvosokat, azok meg EZT a döbbenetes dolgot tették.. ITT a felháborító videó az esetről!


SZÉGYEN! Székre fektették ezt a kisgyereket EBBEN a magyar kórházban, és így kapott infúziót. Az édesapja videóban kérte számon az orvosokat, azok meg EZT a döbbenetes dolgot tették.. ITT a felháborító videó az esetről! Történt, hogy egy Magyarországi gyermek sürgősségire vitte a lányát egy férfi.
A lány hányt, és egyéb tünetei voltak, vakbélgyanú is fennállt. A kórház dolgozói megvizsálták, ultrahangozták, majd egy infúziót kötöttek be a lánynak, de mivel a lány nem volt hajlandó hagyni, hogy az orrába feldugjanak egy tesztet, így nem rakták be az osztályra a fekvő betegek közé, hanem a 7-8 órán át lecsöpögő infúziót a váróban kellett végig várnia éjszaka. Önök mit gondolnak erről? Még azt mondják, hogy aki nem oltat, vagy nem vesz részt ebben az egészben, azt nem éri hátrány.. a fenét nem!

AKTUÁLIS:

Főoldal