Pár perce jött a MEGRENDÍTŐ hír! Pfizerrel vagy Modernával oltották? Akkor EZ Önt is érintheti! NAGYON SÚLYOS információk láttak napvilágot!


Szívizomgyulladást okozhatnak a Pfizer/BioNTech és a Moderna gyógyszercégek vakcinái – figyelmeztet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hivatal (FDA). A riasztó mellékhatás fiataloknál és a serdülőknél fordulhat elő. Mindeközben az amerikai járványügyi hatóság (CDC) is megállapította, hogy „valószínű kapcsolat” van a serdülő kamaszok és fiatal felnőttek körében tapasztalható ritka szívgyulladás, valamint az említett vakcinák között.
Az illetékes orvosi munkacsoport tanulmánya szerint az mRNS-alapú vakcinával végzett oltás megnöveli a szívizomgyulladás (myocarditis) vagy a szívburokgyulladás (pericarditis) kockázatát a második oltást követően, főként a férfiak körében.
A Pfizer korábban úgy nyilatkozott, hogy nem tapasztalt az általánosan elvárhatónál magasabb arányú szívgyulladást, a Moderna pedig nem talált oksági összefüggést az oltás és a szóban forgó mellékhatás között. forrás