Pár perce érkezett! Ismét egy vétlen újszülöttet hagytak a Heim Pál kórház előtt.. SZÖRNYŰ, milyen állapotban volt és hogy milyen üzenet volt mellette! Sírva olvastuk végig.. EZ állt benne! Csak erős idegzetűeknek:


Ismét egy vétlen kis csecsemőt hagytak a Heim Pál Gyermekkórház inkubátorában. Heim Pál Gyermekkórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT az igencsak szívszorító üzenetet tették szülei: A közelmúltban immár másodjára egy újszülött elhelyezését jelezte a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátora kedd hajnalban – közölte a kórház az MTI-vel.
A kisfiú 2800 grammos, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül. Az egészségügyi dolgozók Martinnak nevezték el. A szülők egy üzenetet is hagytak a csodaszép újszülött mellett: “NEM TUDJUK VÁLLALNI A GYERMEKET AZ ANYAGI HELYZETÜNK MIATT! MINDKETTEN HAJLÉKTALANOK VAGYUNK, EZÉRT HOZTUK MEG EZT A FÁJDALMAS DÖNTÉST! ÍGY LESZ NEKI A LEGJOBB!”
A gyermekkórházban 2009 óta működik babamentő inkubátor. A mostanival együtt eddig tíz babát helyeztek el benne. Az anya egyetlen esetben sem jelentkezett utólag. A legtöbb baba felöltöztetve érkezett, szinte mindegyikük hajnalban – olvasható a közleményben. A képeket a kicsiről alább nézhetik meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal