Palik László beleszeretett egy régi barátjába, lefotózták őket! Mindenki ledöbbent, mikor kiderült, kivel van együtt! Ő az a titokzatos ember! Na de mit szól ehhez a felesége, Marsi Anikó? Több mint durva, ahogy reagált rá! FIGYELJÉK:


A TV2 műsorvezetője, Palik László összejött egy régi barátjával, akivel már 20 éve ismerik egymást. Friss fotók is megjelentek róluk. Palik László és Marsi Anikó nem váltak el, ezért is nagy kérdés mit szól Laci új kapcsolatához Anikó, aki nemrég egy volt taxisofőrrel csókolózott a TV2 főbejáratánál. Palik László és Marsi Anikó házassága teljesen zátonyra futott. A Tények műsorvezetője nemrég összejött egy volt taxisofőrrel, akivel látványosan a TV2 főbejáratánál csókolóztak.
Érdekesség, hogy Anikó új szerelme Szulák Andrea gyermekének az apja, akit Szulák művésznő – a posztjai alapján – szinte látni sem akar. Az Exatlon harmadik évadának felvétele után Palik László már a nem a közös otthonukba tért vissza Dominikáról, hanem külön lakásba költözött. A család egyik ismerőse a HOT!-nak azt mondta, biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem fogják magukat meggondolni a felek, hiszen a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre. Palik Lászlónak új barátnője van, egy ügyvédnő: úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog, Palik ugyanis már a barátai előtt is vállalta új szerelmét – írta meg a Story.
Olyannyira, hogy már az iskolához is együtt mennek gyermekeikért, hiszen a srácok egy suliba járnak; erről a Blikkben jelentek meg képek. Laci és Petra közel húsz éve a sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg, jó barátok, hiszen mind a ketten aktívan edzenek, futnak. Ám akkor teljesen más szakaszban járt az életük. Petra ügyvédként dolgozik, jelenleg szintén magánéleti változások kellős közepén van, éppen válófélben van kisfia apjától. A fiú egyébként ugyanabba a suliba jár, ahova Palik fiai. Miután Marsi és Palik közös gyermekei, nyár elején hazaérkeztek az édesapjukkal az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról, még az anyukájukhoz mentek.
A külön töltött fél év sok volt számukra. A kamasz srácoknak hiányzott az édesanyjuk, de most újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak, az apuka otthona lesz a főhadiszállás számukra – írta a Story magazin. A Blikk szerint Marsi Anikó ismeri Palik új szerelmét, Petrát, sőt, kedveli is. Fontos neki, hogy ki van Laci mellett, mert bár a házasságuk tönkrement, a fiaik összekötik őket.
Ha Laci boldog, ő is boldog – mondta Anikó egyik ismerőse, aki szerint annak ellenére, hogy mindkettejükre rátalált az új szerelem, a válás továbbra sem került szóba közöttük.
A Palik Lászlóról és új szerelméről készült képek ide kattintva érhetők el. Forrás: budapestkornyeke.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal