Orbán Viktor ISMÉT megtette! EZZEL a legújabb BÁTOR húzásával szinte már most megnyerte a 2022-es választást! - MEGLÉPTE, amit eddig még senki NEM mert Magyarországon!!


Pártállástól függetlenül a megkérdezettek mintegy 80 százaléka támogatja a gyermeket nevelő családok személyijövedelemadó-visszatérítését, derült ki a Századvég friss közvélemény-kutatásából. Orbán Viktor miniszterelnök a „Magyarország újraindul!” címmel megrendezett gazdasági konferencián bejelentette, hogy amennyiben hazánknak 2021-ben sikerül elérnie az 5,5 százalékos gazdasági növekedést, akkor a gyermeket nevelő szülőknek a kormányzat visszaadja az átlagjövedelem után befizetett személyi jövedelemadót.
A Századvég ezen döntéssel kapcsolatban készített reprezentatív közvélemény-kutatásából kiderült, hogy a gyermeket nevelő családokat érintő kedvezmény kapcsán társadalmi konszenzus alakult ki. A megkérdezettek több mint háromnegyede (79 százaléka) egyetért azzal, hogy a gyermeket nevelő szülők, családok kapják vissza a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót, ha Magyarország gazdasági növekedése eléri az 5,5 százalékot. A tervezett intézkedést ellenzők aránya 18 százalékra tehető.
Pártpreferenciák szerinti bontásban vizsgálva a kérdést sem tapasztaltak jelentős eltéréseket, a tervezett döntés politikai hovatartozásra tekintet nélkül magas támogatottságot élvez. A felmérés rámutat, hogy a baloldali összefogás szimpatizánsainak 79 százaléka is a felvetés mellett áll. A gazdasági aktivitás mentén vizsgálva a megkérdezettek véleményét szintén hasonló az eredmény.
Valamennyi vizsgált kategóriában (aktív dolgozók, nyugdíjasok, tanulók, háztartásbeliek, munkanélküliek, gyesen, gyeden lévők) a válaszadók több mint 75 százaléka szimpatizál a kormányzat gyermeket nevelőket segítő szja-visszatérítési kezdeményezésével. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal