Nem volt pénze lakásra, csak egy garázst tudott vásárolni a Miskolcon élő István.. De NÉZD, mit csinált belőle! Ez kész döbbenet! EZT mindenkinek érdemes megnéznie:


A garázsnak egyik legfontosabb tulajdonsága az kellene legyen, hogy tágas legyen, hogy ne csak az autó férjen el, hanem egy egyéb dolgokat is tárolni lehessen benne. De soha nem gondoltam, hogy a garázsban élni is lehetne. Nagyon drága olyan lakást vásárolni, amely kényelmes nappalival rendelkezik, de ha találsz egy olcsó garázst és egy jó építészt, akkor talán ez lehet a legolcsóbb alternatívája, hogy kevés pénzből is kényelmes lakásod legyen.
Kovács Istvánnak, a Miskolcon élő kőműves ezermesternek sikerült teljesen átalakítania egy 41 négyzetméteres garázst, egy teljesen kényelmes és hangulatos lakássá. A vásárlási áron kívül mindössze 2-3 millió forintot fektetett bele és azt hiszem, hogy az ötlete más embereket is inspirálni fog. Ha téged is érdekel, hogyan alakult át a garázs lakássá, akkor nézd meg az alábbi képeket! A helyiség végül nagyon látványos, hangulatos lett, és minden berendezés megtalálható benne, amire szükség van.


Ha tetszett az ötlet, akkor oszd meg másokkal is a Facebook-on!

AKTUÁLIS:

Főoldal