MOST érkezett! Országos GYÁSZ: Haza zavarták Ebből a kórházból a 10 éves kislányomat, reggelre elhunyt Ivettke.. Mert az orvosok EZT tették vele..! Az OKA TÖBB mint felháborító: Háborog a lelkünk, Nyugodjon Békében! Szeretném, hogy eljusson mindenkihez, hogy mi folyik abban a kórházban!


Csupán 10 éves volt az az ötödikes kislány K. Ivett, aki meghalt a szabolcsi Nyírmadán. A kislányt az iskolában érte baleset, a kórházból viszont hazaküldték. Másnap reggel meghalt. Az oka? Több mint felháborító: Egyelőre vizsgálja a rendőrség, összefüggésben van-e a gyermek halála azzal, hogy az iskolában leesett a lépcsőről. Aznap ugyanis semmi komolyat nem észleltek az orvosok:
Először a háziorvoshoz mentek vele, majd a sürgősségire, de a kislányt nyugodtan hazaengedték nyírmadai otthonába. A tragédia másnap reggel történt: a lány rosszul lett, s hiába jött azonnal a mentős és mentőhelikopteres segítség, nem tudták megmenteni az életét. Az RTL Klubnak a helyiek nyilatkoztak, akik annyit tudtak elmondani, hogy reggel összeesett és meghalt. A szülőket is kereste a Híradó, de mély fájdalmukban nem kívántak nyilatkozni – derült ki a riportból. Az elsődleges vizsgálatok alapján koponyaűri vérzése volt, amelyet egy kórházban, ha megcsinálnak egy általános vizsgálatot kiderül.
Azonban a 10 éves kislány esetében a kórház dolgozói gondatlanul jártak el, és nem vizsgálták meg, viszont haza küldték, hogy pihenjen és majd meggyógyul magától. A kislány reggelre életét vesztette. Nagyon szomorú, hogy lassan mindennapos lesz egy ilyen hír, csupán a kórházak és orvosok felelőtlen és nemtörődöm hozzáállása miatt. Felmerül a jogos kérdés, ezek után mégis hogy bízzon az orvosokban az ember?! Egy megosztással kérjük fejezd ki te is egyet nem értésed. Nyugodj Békében Ivettke, mély együttérzésünk a család felé!