MOST érkezett a lesújtó hír! DRÁMA! Veszélyeztetett terhessége miatt meg kellett hoznia EZT a szörnyű döntést Rúzsa Magdinak.. Zokogva közölte a szomorú hírt mindenkivel:


MOST ÉRKEZETT! DRÁMA! Veszélyeztetett terhessége miatt meg kellett hoznia EZT a szörnyű döntést Rúzsa Magdinak.. Zokogva közölte a szomorú hírt mindenkivel: Rúzsa Magdi szeptember elején jelentette be, hogy gyermeket vár, méghozzá hármas ikreket.
Már akkor kijelentette, orvosa szerint minél hamarabb be kell feküdnie a kórházba, hogy minél többet pihenhessen. Azt is elmesélte, hogy a babák természetes úton fogantak, amiért nagyon hálásak, mivel párjával mindketten szerettek volna családot alapítani. A Blikknek azóta elárulta, karácsonykor már biztosan kórházban lesz.
SAJNOS, AZ EGÉSZEN BIZTOS, HOGY A KARÁCSONYT MÁR NEM ITTHON TÖLTÖM, DE AZT GONDOLOM, KARÁCSONYT AZ EMBER MINDENHOVA VARÁZSOLHAT, HISZEN EZ ARRÓL SZÓL, KIK VANNAK MELLETTED ÉS HOGY MI VAN A LELKEDBEN – mondja, de az interjúban hozzáteszi, egyelőre nagyon energikusnak érzi magát.

AKTUÁLIS:

Főoldal