MOST érkezett! GYÁSZ: Megrázóan Tragikus körülmények között elhunyt a Sztárban sztár leszek 16 éves versenyzője! Te is jól ismerted Őt. Tóth Gabi sírva búcsúzik tőle:


Rettenetes hírt tett közzé Tóth Gabi a Facebookon, meghalt a Sztárban sztár leszek! fiatal versenyzője. Rettenetes hírt tett közzé Tóth Gabi a Facebookon: elhunyt a Sztárban sztár leszek! egyik tehetséges versenyzője, a 16 éves Csontos Karina. – Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!
– írta az énekesnő összetörten, majd közzétette azt a videót az előválogatóról, amin Karina Tolvai Reni Hagylak menni című számát énekli. Karina olyan tehetséges volt, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett össze is veszett rajta a váltogatók során, végül az énekesnő csapatába került az aranytorkú fiatal. A poszt alatt kommentekben azt írják, a fiatal lány egy rettenetes autóbaleset áldozata lett.
Egy hozzászóló szerint a tragédia a kárpátaljai Nagylucska közelében történt, melynek során egy autó kigyulladt és négy ember bennégett a járműben. Egyikük Karina volt. Őszinte részvétünk a családnak!

AKTUÁLIS:

Főoldal