TRAGÉDIA! Megverték az előzetesben Paulát, aki a 10 hónapos babájával ILYEN kegyetlen módon végzett! Még a börtönőrök is elképedtek azon, amit a börtönben kapott! EZ a büntetés várhat most rá! FIGYELJÉK:


Még a börtönőrök is meglepődtek, hogy a korábban jámbornak és szelídnek tűnő női rabok mennyire kikeltek magukból, és milyen módon verték meg Paulát, a 21 éves asszonyt, aki végzett a 10 hónapos kisbabájával. Hanna baba olyan súlyos állapotban került a kórházba, hogy az orvosok akármit tettek, képtelenek voltak megmenteni a kis életét. Paula egy 5 fős zárkába került, a rabtársai azonban nagyon megverték, mert mindegyik édesanya volt, és átérezték, hogy az a pici kislány mennyit szenvedhetett.
Az őrök most elkülönítették, a sebeit ellátták az orvosok, és várja a büntetését, továbbá civil kezdeményezés nyomán életfogytiglani büntetést szeretnének elérni nála a jogvédők, és a kislány édesapja. Kunmadarasi csecsemőgyilkosság: Felajánlották a 10 hónapos Hanna szerveit, három kisgyerek életét mentik meg Letartóztatták a nőt, akit tíz hónapos kislánya meggyilkolásával gyanúsítanak. A történet felkavaró. A gyanú szerint a 21 éves anya halálra verte a csecsemőt. Úgy tudjuk, a gyerek koponyája négy helyen volt eltörve. Már a kórházba agyhalottként érkezett. Híradónknak a fiatal nő apja nyilatkozott, ő azt mondja, a babát nem lánya ölte meg. Szerinte a nő új élettársának állt útjában a kislány. További részletek a videóban. A videóban látható kunmadarasi házhoz riasztották a mentőket augusztus 4-én, mert egy 10 hónapos kislány rosszul lett, folyamatosan hányt.
Amikor a mentők elindultak vele még magánál volt, mire beértek vele a kórházba, elvesztette az eszméletét és soha többé nem tért magához. Hanna koponyája négy helyen tört el, a szemei bekékültek, az arca felpuffadt, egyértelmű volt, hogy megverték. A kislány halála miatt, 21 éves édesanyját gyanúsították meg, le is tartóztatták. "A szakértői vélemények beszerzése után, a nyomozóhatóság gyanúsítottként hallgatta ki a nőt és őrizetbe vette. Majd az ügyészség kezdeményezte a letartóztatásának az elrendelését, és a bíróság az ügyészség indítványával egyetértve elrendelte a mai nap a gyanúsított letartóztatását.” - nyilatkozta Zsilka László. A fiatal nő a rendőrségi kihallgatása után, a karcagi rendőrség második emeleti ablakából kiugrott. Súlyosan megsérült, eltört a medencéje, a lába, az arca és mellcsontja, a debreceni Kenézy kórházban kezelik azóta is. Letartóztatásáról is ott döntött a bíró.
A videóban látható fotó tavasszal készült, a 21 éves Paula boldogan tartja kislányát az ölében, akkor még szüleinél Tiszaburán. Családja külön kérte, hogy ne takarjuk ki, az arcukat, hogy mindenki lássa, hogy mennyire örült a kis Hannának. Paula édesapja biztos benne, hogy nem a lánya bántotta a picit. A család szerint a 21 éves nő másfél hónapja megismerkedett a facebookon egy férfival, aki elcsavarta a fejét új ruhákkal, parfümökkel, hogy aztán kihasználja. A nő és a pici, vele költözött 30 kilométerrel arrébb, Kunmadarasra. "Megszökött vele, lányom beleszeretett, és olyan történt vele, hogy a lányomat, nem mondjuk 100 százalékosan, de ott is tudják, hogy ezek lánykereskedelemből élnek. Meg droggal foglalkoznak, a lányomat futtatták. A kis unokám 3 hétig volt vadidegenekkel." - mesélte a lány apja. Az apa azt mondja lányát Budapesten futtatták. Volt, hogy napokig nem tudták elérni, a rendőrségen feljelentést is tettek az eltűnése miatt.
A gyámügynél pedig jelentették, hogy a kicsit magukhoz akarják venni, mert úgy látták bántják. "Az oldalába cigicsikk volt belesütve. A kisujja meg volt égve így cigicsikktől és a lábával nem voltunk megelégedve, az is meg volt égve, a kislánynak." - mondta az apa. Ennek ellenére a kislányt a gyámügy visszaadta az anyának. A férfi úgy látja a kis Hanna útban volt lányuk új családjának, és ők bántották azon a végzetes napon. A történtekért a gyámügyet tartják felelősnek. "Én mindenképpen feljelentem a gyámhatóságot, mert ők nagyon nagy hibát követtek el. Nem mentünk volna rendőrségre, nem lett volna öngyilkosság, nem lett volna gyilkosság." - jelentette ki az apuka. Úgy tudjuk a kis Hanna szerveit felajánlották, amivel három kisgyerek életét tudták megmenteni.

AKTUÁLIS:

Főoldal