Megszakad a szív! Így reagáltak Galambos Lajos gyerekei a válásra, ami mint kiderült, EZÉRT történt!! Sírva néztük végig a felvételt.. (Videó!)

Reagáltak Galambos Lajos gyerekei a szüleik zátonyra futott házasságára Galambos Lajos élete fenekestül felfordult, amikor – többek között – áramlopás miatt vádat emeltek ellene hat évvel ezelőtt. Az évekig húzódó büntetőügyben szeptemberben megszületett az ítélet: 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Lagzi Lajcsi ennek ellenére nem adja fel, továbbra is próbálja bebizonyítani az igazát, ám nem csak ezzel kell megküzdenie.
Mint kiderült, a házassága ráment erre az ügyre: a Frizbi előzetesében derült ki, hogy szétmentek Boglárkával - adta hírül az Nlc.hu. ,,Megválunk egymástól” – mondta. Vasárnap este 21.50-kor visszatér a Frizbi a LifeTV képernyőjére, ebben további részleteket is megosztott a magánéleti válságról, valamint arról is beszélt, hogy miként reagáltak a gyerekek a szüleik szakítására. ,,Mindent végig kell csinálnom, magam maradtam a birtokon is. Van néhány emberem, irányítanom kell őket is.
Készen lennék új életet kezdeni, de szeretném előbb a jelenlegit lezárni. Nagyon fontos, hogy tisztességben és úgy zárjam le a dolgaimat, ahogy azt kell. Nemcsak a Bogi és a gyerekeim, hanem mindenre vonatkozik. A gyerekek nagyon jófejek, azt mondták, mindenkinek van joga a boldogsághoz” – mondta Galambos Lajos, aki azt is elárulta, hogy mostanában egyre többet van Budapesten, vett egy 30 négyzetméteres lakást a belvárosban, ami most teljesen elegendő neki.
Arra a kérdésre, hogy miért adta el a piacon a Picassót, annyit válaszolt, hogy a jövőben úgy tervezi, kevesebb falfelülete lesz és már nincs szüksége rá. Kihangsúlyozta továbbá, hogy az összeg egy részét jótékony célokra fordítaná - írja a lap. Forrás: Nlc.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal