MA REGGELI friss BEJELENTÉS! 100 EZER forint egyszeri pénzt kapnak a nyugdíjasok néhány hét múlva! A nyugdíjprémium mellé MÉG EZ AZ AJÁNDÉK IS JÖN!!! ITT a pontos DÁTUM:


Lesznek olyan nyugdíjasok, akik 100 ezer forintos pluszpénzt kapnak idén! Mutatjuk a pontos részleteket! Egységesen 80 ezer forint lesz a nyugdíjprémium, de egyeseknek további 20 ezer forint is jöhet idén. A magyar gazdaság jól teljesít, ezért úgy döntöttünk, hogy novemberben minden nyugdíjas egységesen 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kap.
Lesznek olyanok, akik a korrekció miatt akár további 20 ezer forintot is kapnak, így hozzájuk akár 100 ezer forint egyszeri juttatás is érkezhet – jelentette be Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádióban,írja a privatbankar.hu A kormányfő most is erőteljesen ostorozta a baloldali kormányokat, amiért szerinte súlyos károkat okoztak és úgymond elvették a juttatásokat. Megerősítette, hogy felemelik a minimálbért és tovább szeretnék csökkenteni a munkanélküliséget.
Az “elvett” 13. havi nyugdíj első felét biztosan kifizetik 2022 elején, de “A nyugdíjasok ne vegyék készpénznek, hogy a másik kétheti rész is megérkezik februárban. Ha az év hátralévő részében is jól teljesít a gazdaság, akkor erre sor kerülhet” – mondta. Kitért az adóvisszatérítésekre is. Azt mondta, hogy mintegy 1,9 millió ember kapja vissza a befizetett személyi jövedelemadóját, mert “a gazdaság jól teljesít”. Erre várhatóan február közepéig kerül sor. Bravúrosnak nevezte a minap aláírt magyar-orosz gázszállítási egyezményt.
Itt is bírálta a baloldali kormányokat és külön Ukrajnát is, amiért nem érti meg a magyar szempontokat. “Ukrajna csak ne legénykedjen velünk!” – emelte fel hangját a miniszterelnök. Szólt még a héten tartott kihelyezett kormányülésről, ami egy hadgyakorlat előtt történt. Elismerte, hogy nem eleget költöttünk a katonai képességeink fejlesztésére, ezért döntéseket hoztak a különféle fejlesztésekről, amiket a következő években terveznek, részleteket azonban nem említett.
Ismét elmondta még, hogy az Európai Unió szerinte csak morzsányi pénzt adott a határvédelemhez, noha az egész unió élvezi azt a biztonságot, amit a magyar megerősítetett határvédelem nyújt. Forrás