Lesújtó hír jött vasárnap estére! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Erzsébet királynőről! Szörnyű hír érkezett!


Egyre jobban aggódnak Erzsébet királynőért. Múlt héten került kórházba, ahonnan hamar kiengedték ugyan, de a hivatalos eseményeket, amiken részt vett volna, sorra mondják le. Ezek a baljós jelek, és hogy a palota semmilyen pontos tájékoztatást nem ad a királynő állapotáról, aggodalommal töltik el a rajongókat.
A királynő egy hete el sem hagyta a szobáját, még azokat a szokásos teendőit sem végzi már el, mint a a kutyák megsétáltatása. Nagy a baj? Nem tudni pontosat, de az is beszédes, hogy a királyi család elkezdte alapjaiban átszervezni a megszokott mindennapjaikat:
A királynő titkára átnézte a következő 12 hónapra tervezett eseményeket, és folyamatosan mondanak le minden olyan eseményt, ami nem annyira fontos. És még ezekre is beszerveztek egy kísérőt a családból, arra az esetre, ha mégsem tudna rajtuk részt venni a királynő. Nem túl bíztató jelek, de reméljük helyreáll a királynő egészsége! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal