KESERŰ FORDULATOT vett a járvány! EKKOR JÖN ÚJRA A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ÉS VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV? A következőket jelentették be pár perce:

JÖN A kötelező maszkviselés és a súlyos LÉTSZÁMKORLÁTOZÁS Magyarországon! Bevásárlóközpontok, zárt terek, tömegközlekedés - MINDENHOL VÁLTOZÁS JÖN! Hosszú stagnálás után most hét helyen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben.
A virológus szerint hamarosan elér minket a következő hullám. - Hét helyszínen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve folyamatos emelkedés várható - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Rusvai Miklós virológus, aki elárulta, hogy ezek alapján IDÉN az igazi növekedést majd a szabadságolási időszakok vége és az iskolakezdés hozhatja el.
- A vakcina arra jó, hogy kivédje a súlyos betegséget és az elhalálozást, éppen ezért nekünk is tudni kell különbséget tenni a fertőzöttek számának növekedése, valamint a súlyos betegek és a kórházban lévők számának növekedése között – emelte ki. Rusvai szerint hamarosan emelkednek az esetszámok © TV2 Hozzátette azt is, hogy vélhetően szépen, lassan visszatér a maszkviselési korlátozás is, először tömegközelkedésen, majd a zárt helyeken, leghamarabb például a bevásárlóközpontokban.
- A következő lépés nagy valószínűséggel az oltottsági igazolvány visszavezetése lenne a zárt téri eseményeken és sporteseményeken, ami jó is lenne, amikor már szükséges lesz, a legutolsó intézkedés pedig bizonyos események tekintetében a létszámkorlátozás lehet – vélekedett. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal