Hatósági FIGYELMEZTETÉS!! EZT a részét SOHA NE edd meg a csirkének! Terjesszétek, erről jobb, ha MINDENKI TUD! ÉLETET menthet!


Az interneten terjed az alábbi történet, amire számos orvosi szövetség is felfigyelt már! Jó ha tudsz róla! “Egy barátnőm nemrég egy műtéten esett át. Növekedett a méhében egy ciszta, ezt távolították el. Az eltávolított ciszta tele volt sötét színű vérrel.Úgy gondolta, hogy a műtét után sokkal jobb állapotban lesz, de sajnos nem így történt.Igaz, hogy egy ideig javult az állapota, de néhány hónappal a műtét után visszaesett.
Elment a nőgyógyászához konzultációra, ahol az orvos elég fura kérdést tett fel neki: Fogyaszt-e gyakran csirke szárnyat? A válasz: igen.’ Sokan állítják, hogy a csirkékbe különböző szteroidokat fecskendeznek, hogy felgyorsítsák a növekedésüket, és hogy szép nagy húsa legyen. A csirkéknél a befecskendezett szteroidok legnagyobb koncentrációban, a nyakban és a szárnyban találhatók. Ezek a szteroidok szörnyű hatással vannak a szervezetre, mert természetellenesen gyorsítják a növekedést.
Ez a hatás részben átjut a csirkehúst elfogyasztók szervezetébe is. És van egy nagyon veszélyes hatása a nőkre: hormonális változásokat okoznak. Ez vezet oda, hogy a nők, hogy hajlamosabbak lesznek a méhen és a melleken belüli cisztára. Adjátok tovább és osszátok meg ismerőseitekkel is, sosem árt az óvatosság! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal